Krijg terug meer zelfvertrouwen met de haarwerken van Verso Hair

Dames, heren en kinderen. Kapsalon Verso Hair is al jaren een vaste waarde in Oostkamp. Wij kiezen resoluut voor Redken voor een perfect resultaat.

haarwerken

Haaruitval kan het zelfvertrouwen ernstig schaden en zelfs psychische problemen veroorzaken. Laat het niet zo ver komen! Verso Hair heeft de kennis en ervaring om u een oplossing op maat aan te bieden. Wij werken altijd met kwaliteitsvolle materialen voor een natuurlijke look. Wij zorgen ervoor dat u terug trots bent op uw uiterlijk.
Afspraak? Neem contact op

vertrouwen

Verso Hair maakt er een erezaak van om u in alle discretie te bedienen. Wij weten hoe gevoelig en soms zelfs pijnlijk het verlies van haar is. Daarom zoeken wij samen met u in alle vertrouwen én met een persoonlijke aanpak naar de oplossing waar u zich het best bij voelt. Niet voor niets is ons motto ‘make people happy again’. Uw geluk is ook ons geluk!

maatwerk

U kunt bij ons terecht voor écht maatwerk van 100% Europees haar. Een haarwerk op maat wordt handgeknoopt en is uniek!

De schubben zijn 100% intact en laat zich natuurlijk en onzichtbaar met het eigen haar integreren, in álle omstandigheden. Het haarwerk heeft een ideaal draagcomfort zowel overdag als ‘s nachts.

We stellen het perfecte haarstuk samen, identiek in kleur en structuur als aan uw natuurlijke haar. Ook voor chemopatiënten is dit de perfecte oplossing!

Wij hebben ook haarwerken in ons gamma met Indisch en synthetisch haar met een prachtige look, zodat we iedereen hun ‘feel good gevoel’ terug kunnen geven. Wij verzorgen ook reparaties aan haarwerken.
Afspraak? Neem contact op

ziekte (of medisch)

Wij bieden u de nieuwste collectie aan voor chemotherapie en alopecia patiënten. Bij chemotherapie patiënten zorgen wij voor een snelle service. Een deel van de haarwerken wordt terugbetaald door uw ziekenfonds. Informeer u hier zeker over.